Expertise

Met een nieuwe website via digital marketing naar online succes

ONZE EXPERTISE

SEO Webdiensten heeft als primaire doel om onze klanten te laten groeien. Groei is altijd een positief resultaat: meer winst, omzet of rendement, maar ook het behoud van een bestaande markt. Als Google Premier Partner werken wij nauw samen met Google. Ons doel is om de klant te ontzorgen Wij kunnen uw online aanwezigheid verbeteren en dit ondersteunen we met een brede kennis en strategische aanpak. Wij zijn dé businesspartner voor bedrijven die willen groeien.

Website

Professionele website nodig?

Voor ondernemers is een professionele website onontbeerlijk geworden. Dat geldt dubbel voor MKB's. SEO Webdiensten kan je helpen om die structurele groeipool te creëren. Laat u nu adviseren, neem direct contact op.

Fris, modern en functioneel

In onze ontwerpen staat gebruiksvriendelijkheid en functionaliteit voorop. Wij leiden je toekomstige bezoekers zo snel en vlot als mogelijk naar het doel van je site. Uiteraard houden we daarbij rekening met je huisstijl, die we met onze responsive designs fris en modern op alle devices kunnen presenteren.

Totaalaanpak

Wij garanderen je de beste service met de beste hosting op de snelste servers. Eens je website draait, heb jij de handen volop vrij. Wij regelen alles: van design tot programmering, van CRM tot technisch onderhoud.

SEO Optimalisatie

Jouw website hoger in Google?

Je hebt een site maar er gebeurt niets? Dan is het tijd om aan website optimalisatie te denken. Hiermee kunnen wij de vindbaarheid van jouw site namelijk drastisch verhogen. We werken daarbij volgens de geldende Google richtlijnen.

Website optimalisatie

Online draait alles om snelheid, vlotheid en intuïtie. Wij zorgen ervoor dat je site technisch kan voldoen aan de hoge eisen van de surfer. We verbeteren laadtijden, benoemen afbeeldingen, verzorgen meta-titels, tags en alle SEO optimalisatie, waardoor zoekmotoren je straks wél weten te vinden.

Content optimalisatie

Onze specialisten analyseren de teksten en andere content van je website en maken ze geschikt voor indexatie in de zoekmachines. Hierdoor wordt jouw website dus beter vindbaar voor potentiële klanten. Ons werk start met een onderzoek naar relevante zoekwoorden voor je onderneming en eindigt bij online succes.

Online marketing

Digital marketing voor b2b bedrijven

Met online marketing trek je geïnteresseerde bezoekers naar je website. Wij weten hiervoor kanalen zoals Google Ads, Bing Ads en social media precies te bespelen. Zo maken we je merk zichtbaarder dan ooit.

Wat betekent digital marketing voor jouw bedrijf?

Door het op de juiste manier inzetten van de online marketing kanalen verhoog je naamsbekendheid en relevante bezoekers, wat resulteert in meer website conversies. Samen met het aantal aanvragen stijgt ook je omzet.

Inzichtelijk maken van de resultaten

Door onze kennis van tools zoals Google Analytics en Tag Manager geven wij je een volledig inzicht in je campagne. De resultaten kun je op ieder tijdstip in ons zelf ingerichte SEO Dashboard bekijken. We analyseren gebruikers en resultaten om de site alsmaar beter te maken. Maandelijks houden we je op de hoogte met een rapport.

Maatwerk applicatie

Webapplicatie op maat

Webapplicatie op maat laten maken? We zorgen er met onze duidelijke werkwijze en moderne technieken voor dat we bouwen aan de applicatie die u zoekt. We gaan uit van uw specifieke wensen of het belangrijke doel dat u voor ogen heeft. We automatiseren bedrijfsprocessen en optimaliseren hoe u gebruik kunt maken van bestaande systemen of processen.

Waarom een applicatie?

Omdat die je onderneming eens zo efficiënt en effectief maakt. In je app brengen we alle bedrijfsprocessen samen om ze te automatiseren en optimaliseren. Je onderneming wordt zo veel inzichtelijker en het werk zelf verloopt eens zo vlot.

Planningstool op basis van G-suite

Een goed voorbeeld is onze planningstool voor personeel. Via G-Suite en andere koppelingen beheert deze app je integrale personeelsbeleid. Benieuwd naar wat we kunnen doen voor jouw bedrijf? Neem gerust contact op.

Heb je vragen of direct advies nodig?

Laat je gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met je op.

Onze naam is veranderd!

 SEO Webdiensten groeit door en daarbij hoort natuurlijk een passende naam die bij ons team van kampioenen past. SEO Webdiensten gaat vanaf 1 januari 2020 verder als Digital Champs. Het team van Digital Champs staat klaar voor elke digitale uitdaging en zullen deze als kampioenen afhandelen.